Excelsior fluitschema januari-april 2023

5 nov 2023, 11:47

Beste (ouders van) leden van Excelsior,

Via deze link is het schema te zien wanneer je aan de beurt bent om te fluiten.

Om te kunnen spelen, zijn er ook scheidsrechters nodig. We verwachten dat iedereen elk seizoen een aantal wedstrijden fluit of telt. Niet iedereen vindt het makkelijk om te fluiten. Daarom hebben we oefenavonden georganiseerd. Hopelijk heeft dit gezorgd voor wat meer vertrouwen op de bok. Wil je nog eens kijken hoe het ook alweer zit met de spelregels? Kijk dan op Volleybal Masterz Daar kun je ook een online toets doen om je ‘fluitdiploma’ te halen. Deze is verplicht voor je gaat fluiten.

Zet de datum waar je bij ingedeeld bent gelijk in je agenda en controleer of je dan ook kunt. Indien nodig kun je zo ook op tijd voor een vervanger zorgen. Mocht er iets niet kloppen of er vragen zijn hoor ik dit natuurlijk graag.

Let op: Zorg ervoor dat je je ‘fluitdiploma’ gehaald hebt voordat je gaat fluiten. Deze kun je op de NeVoBo site op onderstaande link halen, hiervoor heb je je relatienummer van de NeVoBo nodig houd deze dus bij de hand. Volleybal Masterz Volleybal Masterz

Let op:

  • Als je bent ingedeeld bij H1, dan moet je tellen. De Nevobo wijst zelf een scheidsrechter toe.
  • De tijd op de lijst is de starttijd van de wedstrijd. Zorg dat je 30 minuten voor deze tijd aanwezig bent.
  • Wanneer je niet kunt, moet je zelf voor een andere scheidsrechter zorgen. In de laatste kolommen kun je zien met wie je kan ruilen.
  • Als een wedstrijd wordt verzet, stelt de aanvoerder van het team de scheidsrechter daarvan tijdig op de hoogte.
  • Wanneer je als team een wedstrijd hebt, zorg er dan voor dat je tijdig controleert of de scheidsrechter weet dat hij/zij wordt verwacht. Kontaktgegevens zijn op te vragen bij Maartje (ledenadministratie).