Corona-update 06-02

13 nov 2023, 17:00

Beste (ouders van) leden,

Wat een mooi nieuws op de laatste persconferentie! Het volleybal is inmiddels weer gestart en zelfs de competities kunnen weer doorgaan. Ook is publiek weer welkom. Fijn dat we weer grotendeels kunnen volleyballen zoals we dat zo graag doen. Uiteraard zijn de maatregelen niet weg, het CTB is nog steeds verplicht boven de 18 jaar voor spelers en publiek. Ook merken we bij de opkomst van trainingen dat de besmettingsgraad nog erg hoog is. Maar laat dat de pret niet drukken!

We hopen dat we tot het einde van het seizoen weer kunnen doen wat we graag willen; volleyballen! We zien uit naar de wedstrijden met publiek.

Afgelopen zaterdag was er alweer een minitoernooi in ’t Gastland. Gelukkig konden we weer rekenen op een uitstekende organisatie en vele vrijwilligers. Dank daarvoor.

Tijdens de lockdown hebben we niet (helemaal) stilgezeten. Er zijn nieuwe wedstrijdtenues uitgezocht en de teams worden weer in het nieuw gestoken. Uiteraard zijn sponsoren hartelijk welkom om hun naam te verbinden aan de vereniging. Hiervoor worden momenteel sponsorpakketten voorbereid. Ook leuk is dat we werken aan een webshop, waarbij je zo meteen ook andere artikelen met o.a. het clublogo zelf kunt aanschaffen.

Ook zijn er weer nieuwe ballen aangeschaft. Hiermee kunnen alle teams weer volleyballen met deugdelijke ballen. Mooi om te vermelden is dat pedicure Jacquelien de nieuwe ballen van Jongens B heeft gesponsord. Jacquelien bedankt!

Wanneer de situatie wat stabieler blijft gaan we heel langzamerhand ook weer kijken naar leuke activiteiten zoals mixtoernooien en wellicht zelfs een feestje. Hoop doet leven

We wensen jullie heel veel plezier toe de komende periode.

Bestuur Excelsior Volleybal