Recente wedstrijduitslagen

14-01 Labyellov DS 2  2-3  Excelsior DS 1

14-01 Exclesior MA 1 1-3 SV Dynamo Apeldoorn MA 2

14-01 AETOS MC 6 0-4 Excelsior MC 1

Corona-update 16-01

Beste (ouders van) leden,

Vrijdagavond is er weer een persconferentie geweest met het goede nieuws dat we weer mogen volleyballen! Dit betekent dat we vanaf deze week weer de draad oppakken volgens het oorspronkelijke trainingsschema. Uiteraard blijven er nog wel wat maatregelen van toepassing: buiten het volleyballen is het verplicht om een mondkapje te dragen en voor 18+ is het Corona Toegangsbewijs verplicht. De competitie wordt vooralsnog niet opgestart. Dit betekent ook dat we verschieten van kleur op de routekaart voor de contributie: we hanteren nu ‘code geel’. Klik hier voor het trainingsschema.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust! Je kunt mailen naar voorzitter@excelsiorvolleybal.nl of bellen/appen naar Henk.

We wensen jullie allemaal weer heel veel volleybalplezier!

Hartelijke groet,

Bestuur Excelsior Volleybal