Recente wedstrijduitslagen

14-01 Labyellov DS 2  2-3  Excelsior DS 1

14-01 Exclesior MA 1 1-3 SV Dynamo Apeldoorn MA 2

14-01 AETOS MC 6 0-4 Excelsior MC 1

De Coronamaatregelen

Beste leden en ouders van jeugdleden van volleybalvereniging Excelsior,

De Coronamaatregelen zijn met ingang van 6 november 2021 helaas weer aangescherpt. Gelet op het toenemend aantal besmettingen en ziekenhuisbezetting lag dat in de lijn der verwachting. Belangrijke maatregel die ons direct raakt is de verplichting van het Corona Toegang Bewijs (CTB). Met uitzondering van ‘personeel’ (trainers, coaches, tellers en scheidsrechters) is iedereen boven de 18 verplicht een CTB te hebben bij trainingen en wedstrijden. Vanaf nu moet je dus voor iedere training en wedstrijd een geldig CTB hebben.

Optisport heeft aangegeven dat wij als vereniging zelf verantwoordelijk zijn voor de controle. We zijn in overleg met het Gastland (en andere verenigingen) hoe we die check het beste kunnen inregelen voor spelers, gasten en publiek. Mocht je deze taak op je willen nemen omdat je als ouder, speler, aanvoerder, trainer of coach toch al bij een training/wedstrijd betrokken bent, laat het dan zo snel mogelijk weten aan Henk van Laar (voorzitter@excelsiorvolleybal.nl). Advies voor ouders is in ieder geval om bij trainingen je kind buiten af te zetten en op te halen.

Ook is het niet meer mogelijk voor publiek om te komen kijken bij de trainingen en bij de wedstrijden vanaf zaterdag 13 november.

We hopen dat we ons hier met z’n allen aan kunnen houden en we zo onze bijdrage kunnen leveren aan het beperkingen van de besmettingen.