Recente wedstrijduitslagen

14-01 Labyellov DS 2  2-3  Excelsior DS 1

14-01 Exclesior MA 1 1-3 SV Dynamo Apeldoorn MA 2

14-01 AETOS MC 6 0-4 Excelsior MC 1

07-10 Wedstrijd verslag Excelsior D1- Twee VV D5

Excelsior D1 – Twee VV D5

Vanwege een aantal lichtere blessures hebben we voor deze wedstrijd gelukkig wat versterking kunnen krijgen van Giulia en Elodie. We begonnen de wedstrijd vol goede moed, we wisten elkaar te vinden, maar toch ging het een tijdje gelijk op. Uiteindelijk konden we afstand nemen en de eerste set nog redelijk vlot naar ons toe trekken. De tweede set verliep ongeveer hetzelfde als de eerste, waardoor we ook die binnen hebben kunnen halen.

De derde set piepte en kraakt het wat meer aan onze kant. We konden het initiatief niet zo makkelijk naar ons toe trekken, maar door rustig en geconcentreerd te blijven spelen, hebben we hem uiteindelijk net gewonnen. En dan de vierde set. Na de eerste twee wedstrijden de vierde set, na redelijk makkelijk winst in de eerste drie sets, aan ons te laten ontglippen waren we er op gebrand om deze keer die laatste ook naar ons toe te trekken. En toch……… en toch is het weer niet gelukt. Door te weinig communicatie binnen ons eigen team hebben we TweeVV te ver weg laten lopen. Hoewel we ons aan het eind van de set wel weer iets wisten te herpakken, bleek het toch te laat om de achterstand nog in te halen. Helaas zet dit wel een domper op de overwinning die we natuurlijk toch geboekt hebben. En we blijven er natuurlijk voor gaan om vanaf de volgende wedstrijd die 4-0 overwinning op de borden te krijgen en de volle 5 punten binnen te slepen. Voorlopig staan we in elk geval nog wel bovenaan!

Giulia en Elodie, dank dat jullie met ons mee wilden doen!