DVC’68 – Excelsior Heren 2, wedstrijdverslag

Afgelopen vrijdag 2-Nov-2018 reisde de heren 2 af naar het dorpshuis in Deil voor hun 5e competitiewedstrijd. In de kleinste zaal van de competitie werd er gelijk gespeeld tegen de mannen van DVC’68.
De eerste set werd met 25-22 verloren. Iedereen moest nog wennen aan de zaal en zo werd menig keer het plafond en de muur geraakt. De tweede set werd met 19-25 gewonnen, er werd goed gepasst en hierdoor konden de aanvallers goed bediend worden door de spelverdelers. De Tegenstander had het lastig en Excelsior kwam steeds beter in de wedstrijd. Aan de derde set willen we weinig woorden vuil maken, eindstand 25-16. In de vierde set hadden we ons aardig herpakt en werd met 23-25 ons 5e competitiepunt binnengesleept. Eindstand 2-2. De stijgende lijn is ingezet!