Recente wedstrijduitslagen

14-01 Labyellov DS 2  2-3  Excelsior DS 1

14-01 Exclesior MA 1 1-3 SV Dynamo Apeldoorn MA 2

14-01 AETOS MC 6 0-4 Excelsior MC 1

Excelsior nu ook in Malawi

 

Nu Excelsior Volleybal in nieuwe kleding is gestoken konden we onze “oude” kleding aan een goed doel geven. Alle jeugd en senioren shirts zijn naar Malawi in Afrika gegaan.

De eerste foto (met de dameskleding)  is al binnen en dit willen we jullie niet onthouden! De kinderen zijn er erg blij mee en spelen dus nu in Excelsior  shirts. Alle jeugdshirts zijn wat later aangekomen en daar komen vast nog foto’s van.

Wat gebeurt er in Malawi?

In Malawi , waar Jos Kuppens, een witte pater, een centrum voor sociale zorg heeft opgericht, worden particuliere projecten gefinancierd met Nederlandse sponsorgelden. Hiervan worden o.a. waterputten gebouwd, leraren opgeleid, brancardfietsen aangeschaft ,schoolmeubilair opgeknapt etc. Mensen hebben weinig geld en zijn erg blij met financiële bijdragen maar ook met dit soort giften zoals onze volleybal kleding.

Zij bedanken Excelsior Volleybal van harte voor deze kleding.

Meer info over dit project kun je hier en hier vinden