On the Beach…

Dinsdag 18-7-2017

Het is een mooie, warme avond. Met z’n zessen staan we in Veenendaal, bij de beachvolleybalvelden. Even inlopen en wennen aan het zand.  

Want dat is zeker nodig! Na een potje drie tegen drie is het duidelijk; beachvolleyballen is een heel ander spelletje dan zaalvolleybal. Het zand is zwaar, bewegen gaat iets minder snel en ballen ketsen sneller weg omdat je nooit helemaal stil staat. Maar leuk is het wel! Na een tijdje voegen twee mannen zich bij ons groepje, waardoor er een klein toernooitje ontstaat.

Halverwege de avond merken we dat het steeds beter gaat! Iedereen is het er over eens dat we tijdens de zomerstop vaker moeten gaan beachen, dan kunnen we er ook op trainen! Wij zijn in ieder geval allemaal enthousiast!

Het zou natuurlijk leuk zijn als we hier een mooie traditie van kunnen maken, dus iedereen die het leuk vind mag de volgende keer mee!

Groetjes,

Anneke Doornbos
Chloë Bosma
Kim Rainer- van Uitert
Maartje Jansen
Marisa Geurts
Romy van den Berg