Verzameld Nieuws Juli 2017

  • H1 is gepromoveerd naar de Promotieklasse in de NeVoBo.
  • D1 is kampioen geworden in de Hoofdklasse van de Recvol. Dit is al de hoogste klasse dus zit er geen promotie in , alleen de eer!

  • Nieuw is ook dat er komend seizoen een dames team,  D1,  in de NeVoBo gaat spelen. Dit team bestaat uit enkele ervaren D1 en MA speelsters.
  • Ook nieuw is dat er een gemengd team in de Recvol competitie uitkomt.
  • Start seizoen : Voor het komende seizoen start de training op dinsdag 22 augustus voor Dames 1 en 2 en Heren 1 en op donderdag 24 augustus voor Gemengd 1 en voor de recreanten Senioren Heren. De precieze teamindeling, de trainingstijden en de namen van de trainers en coaches van onze teams vind je in de jullie toegestuurde nieuwsbrief. Ook de mini’s en de jeugd begint in deze eerste schoolweek.
  • Op donderdag 8 Juni werd onder grote belangstelling en deelname het slot toernooi gespeeld. Van C-jeugd tot en met alle senioren teams werd er hard gestreden. Dank aan de toernooicommissie: Fleur en Dirk Jan.
  • Op vrijdag 16 juni is er op de Thijmse Berg een spetterend feest geweest met dank aan onze activiteitencommissie: Mieke, Kim, Marisa en Dirk Jan. De activiteit: Kopspijkers werd heel goed ontvangen door alle aanwezigen en het was  tot in de kleine uurtjes nog heel gezellig. Op deze avond hebben we ook afscheid genomen van onze penningmeester René Schollaart die gaat verhuizen naar Den Haag. René werd door de leden en bestuur in het zonnetje gezet en bedankt  voor zijn grote inzet afgelopen jaren. We zullen hem missen!