Nieuwsbrief Senioren seizoen 2017-2018

Juni 2017
Nieuwsbrief Senioren Excelsior Volleybal, seizoen 2017-2018

Beste volleybalvrienden van Excelsior,

Na een gezellig slotfeest zit het volleybalseizoen 2016-2017 er nu echt op. In de competitie hebben onze seniorenteams prima resultaten behaald. Daar mogen we best een beetje trots op zijn. Dames 1 is kampioen geworden in de Recvol hoofdklasse. Dames 2 heeft goed meegedraaid in diezelfde hoofdklasse. Voor Heren 2 bleek de Recvol topklasse helaas iets te hoog gegrepen. Last but not least Heren 1 heeft promotie afgedwongen naar de Nevobo promotieklasse. Dat belooft wat voor volgend seizoen!

Er is ook minder goed nieuws. Om verschillende redenen hebben we enkele leden verloren, met name bij Dames 1 en Heren 2. Aan de andere kant heeft dit weer nieuwe kansen geboden. Zo zijn we er in geslaagd met speelsters van Dames 1 en Meisjes A1 een nieuw team te vormen dat volgend seizoen gaat uitkomen in de Nevobo competitie.

We zijn niet alleen leden kwijtgeraakt, maar hebben gelukkig ook nieuwe leden kunnen verwelkomen, vooral bij de recreanten. Deze groep is zo enthousiast geworden, dat ze volgend seizoen competitie gaat spelen in de Gemengde klasse van de Recvol. Een primeur voor de vereniging!

Voor het komende seizoen start de training op dinsdag 22 augustus voor Dames 1 en 2 en Heren 1 en op donderdag 24 augustus voor Gemengd 1 en voor de recreanten Senioren Heren. De precieze teamindeling, de trainingstijden en de namen van de trainers en coaches van onze teams vind je in bijgevoegd schema.

We wensen iedereen een fijne zomervakantie en hopen eind augustus iedereen weer gezond en wel te kunnen begroeten.

Sportieve Groet,

Technische Commissie Excelsior Volleybal

Arjen van Trigt, Jan Martens, Jorien Onink, Timo van Harten